Uncategorized

Sayu : Seminggu lalu Doden gembira beli rumah baru .. tak sangka ini rumah baru nya -Rakan (8Gambar)

Seminggu lalu Doden gembira beli rumah baru .. tak sangka ini rumah baru nya -Rakan (8Gambar)

Pasir Mas : Seminggu sebelum kejadian arwah Zainuddin atau lebih mesra dengan nama panggilan Doden dikalangan rakan dan lama sosialnya begitu gembira apabila dia menceritakan pada rakanya yang beliau telah memberi rumah baru buat keluarganya sebuah rumah teres.

Tidak disangka kegembiraan nya itu berakhir dengan kesedihan apabila dia sekeluarga maut dalam kemalangan ngeri dan tidak sempat untuk mendiami rumah tersebut.

Apa yang berlaku undang pilu rakan baik nya Kitaro Jojo nama laman sosial nya, dia meluahkan rasa sedih atas kehilangan rakan baik nya dari bujang sehingga lah sudah berkahwin dan punyai anak.

Semua kesedihan itu diluahkan rakan nya dilaman sosialnya tidak sangka rumah yang diimpikan itu hanya tinggal kenangan dan rumah yang kekal abadi akan mereka diami buat selamanya.

Turut bersedih adalah ibu mertua arwah Doden Arwah anak nya baru bersalin 13 hari dan  mahu pulang berpantang di rumahnya.

“Namun, semuanya tak kesampaian. Mereka sekeluarga pergi buat selama-lamanya,” kata Rahmah Daud.

Rahmah, 75, adalah ibu kepada Raizuamira Daud, 31 isteri kepada Zainuddin Anuar, 30;  yang maut bersama anak sulungnya, Annisa Sofea, 2 dan anak bongsu, Zayyan Nazreel berusia 13 hari dalam kemalangan di Kilometer 52 Jalan Gua Musang-Kuala Krai, Gua Musang, pagi tadi.

Jenazah 4 sekeluarga ini selamat  di kebumikan diTanah Perkuburan Islam Tok Sangkut Pasir Mas pada malam tadi semoga rihnya dicucuri rahmat. Al fatihah

Join The Discussion