Uncategorized

Sayu : Ajal syarul pada hari lahirnya .. Ucapan hari lahir berganti Takziah (10Gambar)

Ajal syarul pada hari lahirnya .. Ucapan hari lahir berganti Takziah (10Gambar)

Balik Pulau : Hari ni 03.10.17 merupakan ulangtahun kelahiran Syarul Nizam Bin Hassan yang ke 28 tahun, namun hari inin jugalah dia dijemput ajal maut kemalangan pagi tadi.

Dalam kejadian di jalan Bukit Balik Pulau – Teluk Bahang Syarul Nizam,28, merupakan seorang pekerja PBA yang bertugas di Loji Batu Feringghi pagi ini.

Beliau yang menunggang motosikal bersama rakan nya telah terlibat dalam kemalangan awal pagi tadi yang menyebabkan dirinya maut manakala rakan nya cedera.

Apa yang berlaku mengundang pilu keluarga dan sahabat handai nya rata-rata antara mereka mengucapkan selamat hari lahir kepada syarul melalui laman sosial.

Namun tanpa mereka duga syarul telah tiada pergi buat selamanya awal pagi tadi maka bertukar lah ucapan hari lahir kepada ucapan takziah buat arwah Syarul.

Semoga arwah Syarul ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman, punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib, Al fatihah.

Baca juga : Subhanallah .. jika sudah ajal sesaat pun tidak dapat lari .. superbike Shahrul baru di servis tak lama selepas tu dia maut kemalangan motosikal hilang kawalan ??? .. Al fatihah

Sayu : Maut kemalangan lepas servis superbike .. Angin lintang punca nya (8Gambar)

*Artical Trending World Wide*

Join The Discussion