Uncategorized

Sayu : Ya Allah adik .. Luahan sayu Pegawai Bomba adik maut digilis lori (10Gambar)

Ya Allah adik .. Luahan sayu Pegawai Bomba adik maut digilis lori (10Gambar)

Chemor : Baru malam tadi saya bersembang dengan adik saya Faizul, dia beria minta saya belikan telefon baru buat nya, jadi pagi tadi saya segera beli telefon untuk diberi pada nya namun satu berita buruk telah saya terima yang mana adik saya terlibat kemalangan dan maut.

Mohd Fadzil merupakan Pegawai Bomba yang bertugas di Ipoh dia sangat rapat dengan adik nya Faizul macam tidak percaya apabila mendapat berita yang adik nya telah terlibat dalam kemalangan tragis pagi tadi.

Dalam kemalangan di jalan Tanjung Rambutan-Chemor itu, lori memasuki jalan bertentangan, Sepatut lori berhenti untuk masuk ke simpang kanan, tetapi lori tersebut potong dan  jalan terus masuk, mangsa tak sempat mengelak terjatuh lalu terpelosok ke bawah lori dan digilis tayar lori terbabit.

Apa yang berlaku mengudang pilu Fadzil kehilangan adik tersayang, dia meluahkan rasa sedih itu dilaman sosialnya, semoga Fadzil tabah, dia penyelamat dalam kerjaya sebagai ahli bomba namun dalam kes adik nya dia hanya mampu melihat jasad kaku adik nya.

Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib semoga roh Faizul dicucuri rahmat kecuain orang lain meragut nyawa Faizul. Al fatihah

Baca juga : Allahuakbar .. Isteri arwah menangis, menyendiri dia tidak percaya suami boleh mati begitu sahaja,takkanlah suami dan rakannya yang turut dikenakan tindakan tahanan, boleh muntah dan sesak nafas bersama-sama akhir nya maut ???

Sayu : Terlalu cepat sayang pergi anak kita baru 6 bulan .. Suami mati ketika latihan fizikal TLDM (6Gambar)

Join The Discussion