Uncategorized

Sayu : Doakan adik Naura .. Bertarung nyawa di ICU melecur 70 peratus terkena air panas (10Gambar)

Seorang kanak-kanak dalam lingkungan 2 tahun melecur hampir 70 peratus dari muka hingga ke badan akibat terkena air panas.

Mangsa yang dikenali dengan nama Naura kini bertarung nyawa di ICU, mengikut ibu saudara nya Lydea Nordin melalui laman facebook nya anak saudara nya itu kini diICU dibawah rawatan rapi.

Naura mengelami melecur teruk dimuka hingga kebadan, Lyedia memohon netizen dilaman sosialnya memenjatkan doa buat anak saudara nya itu.

Ibu mangsa yang dikenali dengan nama Nur kini trauma dengan apa yang berlaku kepada anak nya itu dia juga teruk dikejam di media sosial kerana dikatakan cuai menjaga anak nya.

Namun bagi ibu saudara mangsa memohon netizen mendoakan yang baik-baik buat adik Naura dan keluarga nya siapa yang tidak sayang anak sesiapa pun tidak mahu perkara buruk berlaku kepada anak sendiri.

Lydea juga memberitahu dilaman sosial nya dia juga tidak dapat berjumpa untuk melihat anak saudara nya itu memandangkan anak saudara nya itu kini di ICU hanya gambaran melalui video call sahaja bersama ibu mangsa untuk melihat keadaan adik Naura.

Apa yang berlaku mengundang pilu keluarga adik naura yang sedar hanya menangis kesakitan memandangkan kawasan muka dan badan nya melecur, siksa nya adik Naura hanya Allah yang tahu.

Sama-sama kita doakan agar ibu dan ayah adik Naura tabah begitu juga ibu saudara nya Lydea yang tidak putus-putus berharap agar anak saudara nya yang sebaya anak nya kembali pulih seperti biasa.

Info terkini boleh ke laman sosial ibu saudara adik Naura PuanĀ Puan Lydea NordinĀ sama-sama kita mendoakan agar adik Naura terus kuat melawan kesakitannya dan kembali segera sembuh sebak melihat tubuh sekecil itu menderita kesakitan.