Uncategorized

JANGAN PANIK…!!! MUNCULNYA BENJ0LAN ((LIPOMA)) DI LEHER, KEPALA DAN LENGAN, ANDA TAK PERLU CEMAS.. BEGINI CARA MENGHILANGKANNYA TANPA HARUS DILAKUKAN PEMBEDAHAN.

Lip0ma iaitu tumor jin4k yang muncul dari pertumbuhan lemak, tidak berbahaya namun begitu mengganggu yang boleh berlangsung pada leher, kepala, ketiak atau lengan pada usia berapa pun. Biasanya cuma muncul di satu tempat pada orang yang berumur 40 -60 th., Namun mereka juga boleh muncul di beberapa tempat yang sangat tidak selesa.

Ilmu dan pengetahuan moderen tidak mengetahui penyebabnya terbentuknya lip0ma, namun mereka meng4itkannya dengan genetik, tetapi juga mengambil kira kalau mereka boleh saja berhu “bung4n dengan kandungan cholesterol tinggi atau 0besitas.

Banyak orang ingin mengelakkan operasi serta ubat-ubatan berisiko untuk penyembuhan lip0ma, untungnya ada alternatif alami yang boleh dipakai.

Doktor biasanya bakal menaja operasi peng4ngkatan lip0ma atau melalui prosedur l4ser. Tetapi, prosedur ini tidak menjamin kalau lip0ma tidak akan datang kembali.

Dengan ramuan ini permasalahan lip0ma boleh diselesaikan dengan mudah, tanpa rasa sakit serta dalam masa yang singkat! Resipi ini dirujuk lantaran keberkesanannya. Ini menolong beberapa ribu orang untuk menyingkirkan lip0ma,

Ramuan itu terbahagi dalam madu serta tepung yang dicampurkan.

Campur dalam jumlah yang sama madu dan tepung. Sapukan campuran itu ke lip0ma tersebut.
Mengoleskannya dalam ketebalan yang dianjurkan dari 5 hingga 10 milimeter.
Apabila pasta madu ini diterapkan tutuplah dengan plester.
Biarkan untuk sekurang-kurangnya selama 36 jam.
Lalu bilas serta berikan kombinasi ubat madu yang baru.
Gunakan ubat ini 5 kali berturut-turut atau selama 8 hari.
Sesudah tempoh itu, anda akan melihat buy4rnya rangkaian adip0sa.
Baiknya memakai warna madu lebih gelap serta tepung gandum.

Bagaimana Cara ia berfungsi?
Kombinasi madu dan tepung iaitu ubat tradisional yang berkesan untuk luka luaran. Madu mempunyai kesan anti-inflamasi serta menarik kotoran, mer4ngs4ng alir4n get4h ben! Ng serta sir “kul4si.

Dalam satu kajian di 59 masalah dengan luka kalau rawatan k0nvensi0nal tdk menunjukkan hasil selama dua th., Rawatan dengan madu mempunyai hasil selepas tujuh hari.

Baca lagi artikel menarik : ALLAHUAKBAR…!!! Beginilah 40 Ciri-Ciri Hari Menjelang Kematian, Seseorang Akan Mengalami Hal ini, Tapi Kebanyakan Kita TIDAK Menyedarinya

(TOLONG SEBARKAN WALAUPUN ANDA TELAH MEMBACANYA SEBELUM INI. SEBAGAI PERINGATAN)

ALLAHUAKBAR…Beginilah 40 Ciri-Ciri Hari Menjelang Kematian, Seseorang Akan Mengalami Hal ini, Tapi Kebanyakan Kita TIDAK Menyedarinya

*Artical Trending World Wide*

Join The Discussion