Uncategorized

Sayu : Pelukan terakhir .. Mangsa langgar lari meninggal saat isteri dalam pantang (8Gambar)

Kuala Lumpur : Mohd Muzri Mohd Sani hembus nafas terakhir di HUKM  dia adalah mangsa  langgar lari dalam kejadian berhampitan Balai Polis Permaisuri pagi semalam ketika menunggang motosikal.

Mangsa yang berkerja sebagai pegawai teknologi maklumat dikatakan dilanggar oleh sebuah kereta yang mana pemandu nya merupakan wanita berbangsa cina leka menggunakan telefon bimbit sumber saksi ditempat kejadian.

Kereta tersebut dikatakan melarikan diri selepas melanggar mangsa yang sedang bermotosikal,ekoran dari itu Muzri mengalami kecederaan dalam dan di rawat di HUKM, namun petang semalam dia menghembus nafas terakhir dihadapan keluarga nya.

Apa yang paling memilukan isteri arwah Muzri masih dalam pantang kerana baru melahirkan bayi mereka, sayu melihat bayi kecil nya berbaring diatas badan bapanya sambil memeluknya.

Dia yang masih kecil tidak mengerti apa-apa dia kini kehilangan insan yang bergelar ayah, ayah nya sudah dijemput ilahi akibat kecuaian orang lain mungkin sudah ajal ayahnya.

Apa yang berlaku mengudang pilu netizen dilaman sosial setelah gambar tersebut dimuat naik,ramai yang meminta pesalah yang melanggar mangsa mendapat hukuman setimpal.

Kes ini kini disiasat oleh pihak berwajib, semoga isteri arwah tabah untuk membesarkan sikecil dan juga adik beradiknya. Al fatihah

Baca lagi artikel menarik : ASTAGFIRULLAHALADZIM : Sungguh KEJAM,,RAHSIA Gudang Rokok Ini Boleh Buat Kamu BERHENTI MEROKOK !!! SEBARKAN KEPADA ORANG TERSAYANG

ASTAGFIRULLAHALADZIM : Sungguh KEJAM,,RAHSIA Gudang Rokok Ini Boleh Buat Kamu BERHENTI MEROKOK !!! SEBARKAN KEPADA ORANG TERSAYANG

Join The Discussion